Skip to main content

Betydningen af vores mærker

Her finder du vores miljø mærker, så det bliver lettere for dig at handle miljøvenlige ting til din kanin eller din kat

Vi har givet alle vores varer mærker så du let og hurtigt kan genkende hvad produkterne er lavet af hvis du fx vil undgå produkter fra dyr eller ønsker at købe bæredygtigt ind eller hvis du udelukkende vil handle økologisk. På den måde kan du være med til at bevare naturen og tænke dyrevelfærd ind når du køber lækre og søde designs ind til dit kæledyr.

Økologisk shop til kæledyr

For resten kan du altid gå ind på shoppens menu og vælge punktet ”økologisk og bæredygtigt” og så vælge enten kat eller kanin, og der finder du alle vores bæredygtige produkter til dit kæledyr.

Miljøvenlighed og bæredygtigt

Eco-Friendly

Vores Eco-friendly mærke kommer på alle vores produkter, som er 100% nedbrydelige i naturen. Så du i princippet bare kan smide det ud i komposten i haven

Ingen animalske produkter

Vegan

Vegan mærket har vi lavet til til dig der vil undgå animalske produkter. Dvs ingen kød, uld, honning, æg eller stivelse fra dyr i produktet. Der er heller ingen unaturlige og kemiske ting deri.

vegan grøn mærket fra Bunny and cat
natural product grøn mærke fra bunny and cat
Kun naturlige ingredienser - ingen kemi

Natural Product

Det er produkter som er 100% lavet af stoffer som kommer fra naturen. Det vil sige ingen kemiske tilsætningsstoffer af nogen art.

Lokalt fabrikeret

Made in Denmark

Vores made in Denmark mærke er til varer vi selv eller vores dygtige samarbejdspartnere i nærområdet har fremstillet. Det står for god dansk kvalitet.

made in denmark grøn mærke fra Bunny and cat
hand made grøn mærke bunny and cat
Lavet af Bunny and Cat

Hand made

Dette mærke er fortrinsvis til vores egne designede og fremstillede varer. Dvs varer vi selv har syet af stof eller hvis vi har samlet ting selv. Det betyder ikke, at vi nødvendigvis selv har høstet bomulden og lavet stoffet ?

Økologi

BIO

Dette mærke betyder at produktet er fremstillet i økologisk eller biodynamisk jordbrug. Det er ikke kun foderprodukter der kan være økologiske, det kan fx også være stof, der er lavet af økologisk bomuld eller uld fra økologiske får eller andet.
Største delen af produktet er økologsik.
Hvis vi fx har en sele der er lavet af økologisk stof, men den har et spænde af metal, som naturligvis ikke er økologisk, så vil den få dette mærke. Der vil altid stå i varebeskrivelsen hvilke dele af produktet der er af økologisk kvalitet. Så er du ikke i tvivl.

bio grøn økologisk mærke bunny and cat

Tvivlen kommer dig til gode

Hvis et produkt IKKE har fået et af ovenstående mærker, kan det sagtens være at produktet overholder kravet til mærket. Men er vi det mindste i tvivl om hvad det indeholder, så får det ikke mærket. Hvis vi fx har købt stof, og vi ikke har fået noget om fremstillingsprocessen at vide af producenten, så vil det ikke få noget mærke.

Kærligst

Bunny and Cat

PS.

Her kan du købe en sød kaninseng

Klik på billedet

Ela

Ela

Skriv en kommentar

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com