Kanin Gulvtæpper til kaninbasen

Viser alle 10 resultater

Kanin Gulvtæpper til basen

Her er nogle gulvtæpper til din kaninbase. Kaniner skal gerne have et blødt underlag at gå på for at beskytte deres poter. Kaniner har ikke bløde trædepuder som hunde og katte, så de skal have tæpper der hvor de opholder sig mest. Fx i kaninbasen. Kaniner kan ellers godt komme til at lide af potesår.

Vetbed til kaniner

Vetbed er egentlig lavet til hunde, men de er også super gode til kaniner. Vi har vetbed stykker i forskellige farver. De er mega bløde og vamsede. De kan vaskes ved 30 grader og lufttørres.

Gulvtæpper til kanin indhegningen

Vi har også en række andre gulvtæpper til kaniner. Vi elsker jo kanin indretning, så der vil være skiftende sødt udvalg af tæpper til kaninbasen her inde.

Frikanin

Vi har vores originale Bunny and cat møblement til frikaniner. Det finder du under Kaninbase indretning i menuen. Ud over gulvtæpper og vetbed til kaniner kan du finde store træhuse og samlesæt i form af huler af træ som kan samles sammen med sorte tuneler på uendelige mange forskellige måder. Perfekt til din kanins base. Du kan selvfølgelig også finde indhegninger og store bure her på siden under menuen Kaninbure og indhegninger.

Få et sødt kaninhjem med til indendørs kaniner.

Kærlig hilsen

Bunny and Cat