Kanin Kurve og Puder

Viser alle 15 resultater

Kanin Kurve og Puder – Sovepladser til kaniner

Her er nogle dejlige puder og kurve til kaniner til kanin basen. Her på siden har vi alt hvad du og din kanin kan ønske sig af søde og bløde små huler eller puder, så din kanin rigtigt kan drømme sødt.

Vi har lige startet kaninshoppen op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af puder og huler til din kanin.

Huler til kaninbasen

Indret jeres kaninbase med dejlige puder til kaniner. Vi har også et udvalg af søde bløde huler din kanin kan gemme sig i.

Indretning af dit kaninbur

En base til kaniner indeholder jo selvfølgelig også en bakke til toilet. Vi har her store bure og indhegninger, hvor din kanin kan have alle sine ting. Så bliver indretning af kaninbur sjovt med alle de søde kaninting i form af huler og kurve du kan finde.

Giftfrie puder til kaniner

Det er fremstillet i giftfrie sikre materialer, så du trygt kan give det til din kanin. Alle vores møbler er lavet til indendørs indretning af kaninbure eller kaninværelser.

Frikanin

Vi har vores originale Bunny and cat møblement til frikaniner. Det finder du under Kaninbase indretning i menuen. Ud over puder, huler og kurve til kaniner kan du finde store træhuse og samlesæt i form af huler af træ som kan samles sammen med sorte tuneler på uendelige mange forskellige måder. Perfekt til din kanins base. Det simulerer huler og tuneler vilde kaniner har under jorden.

Få et sødt kaninhjem med til indendørs kaniner.

Kærlig hilsen

Bunny and Cat