Kanin Snacks, Urter og Tilskud

Viser alle 15 resultater

Kanin Snacks, godbidder, urter og Tilskud

Vi vil alle så gerne give vores søde kanin snacks, og her har du muligheden for at vælge mellem en masse dejlige og sunde lækkerier uden hvede og sukker. Vi fravælger alle de mange godbidder til kaniner der er på markedet, som indeholder skadelige tilsætningsstoffer og sukker, så du kan trygt finde din kanins yndlingslækkerbiskner her på siden.

Urter til kaniner

Derfor har vi valgt at have mange urter til kaniner i vores shop: Vores kælekaniner har den samme DNA som kaniner i den vilde natur. Derfor har de også samme ernæringsbehov. Vilde kaniner spiser forskellige græsarter og en masse urter, ukrudt, grønne blade, blomster og græne fra træer og buske. Vi har en del urteblandinger med blomster her i vores kaninshop, fordi vi mener at næst efter hø af god kvalitet er urter simpelthen noget af det bedste du kan give din kanin. Og vores kaniner elsker urter. Det er bare sund og rigtig kaninmad. Og så indeholder de selvfølgelig heller ikke sukker og korn.

Sundhedsfremmende godbidder

Du kan med fordel bruge de sunde snacks når du vil træne din kanin i kaninhop eller vil belønne din lille Ninus. Eller hvis du bare vil forkæle din lille kanin ud over alle grænser. Alle vores godbidder til kaniner har sundhedsfremmende egenskaber og består af planter, uden tilsætningsstoffer og billige fyldstoffer som hvede eller andre stivelsesholdige korn. Vi ønsker kun sunde kanin godbidder lavet af urter og blomster og lidt grøntsager.

Tilskud

Her på siden finder du også kanintilskud til forskellige problemer. Og kosttilskud for ekstra sundhedsfremme.

Vi har lige startet kaninshoppen op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer til din kanin.

Kærlig hilsen

Bunny and Cat