Kaninbure og Indhegninger

Viser alle 8 resultater

 • Hvid kaninbase

  460 DKK
 • Indendørs indhegning til kaniner – Pink

  460 DKK
 • Indhegning til kaniner – Metalfarvet 60, 80, 100, 120cm højt

  825 DKK975 DKK
 • Kaninbur XL – Sort – 60, 80, 100, 120 cm højt

  855 DKK1080 DKK
 • Overdækket udendørs kaninbur

  495 DKK
 • Stort kaninbur indendørs – sort

  800 DKK
 • Træbur til kaniner i haven

  1500 DKK
 • Tilbud

  Udendørs kaninhus – med to etager

  2000 DKK 1800 DKK

Kaninbure og kanin indhegninger

Hvis du er på udkig efter store kaninbure eller rettere kanin indhegninger så er du på den rigtige side. Her har vi kaninbure til salg, som du kan sætte sammen på mange forskellige måder. Vi har fravalgt at sælge traditionelle gnaverbure til kaniner her på siden. Så dem vil du ikke kunne finde. Burene er simpelthen alt for små til at kaninen kan have et godt liv i sådan et kaninbur. Og vi fraråder også at lukke kaninen inde i buret.

Kaninbase

En kaninbase er kort sagt der hvor kaninen har alle sine ting. Det er her den oftest sover, spiser og laver pøller. Nogle har et bur eller indhegning med indrettet med toilet, soveplads og madskål. Nogle har et træhus indrettet med soveplads og andre igen har bare et hjørne i stuen.

Store indendørs kaninbure

Vores store indendørs kaninbure er med undtagelse af et enkelt bur nok nærmere indhegninger. Der medfølger ikke bund og top med til disse kaninindhegninger. De kan stilles op på forskellige måder. Du kan stille dem i en firkant eller stille den i en aflang form eller så de følger et hjørne. Alt efter hvordan det bedst passer ind i jeres indretning i hjemmet.

Indendørs løbegård kanin

Hvis du anskaffer dig 2 eller måske endda 3 indhegninger kan du lave en stor indendørs løbegård til dine kaniner. Hvis du af en eller anden grund ikke vil have en helt fri kanin i lejligheden eller huset, måske af sikkerhedsgrunde eller andet. Så kan vi anbefale at lave en kæmpestor løbegård i stuen eller et andet sted i huset, hvor kaninenerne kan have masser af plads at boltre sig på. Her kan i lave mange små huse, gemmesteder og tunneller. Husk dog at tage kaninen ud hver dag alligevel. På den måde kan du holde delvist frie kaniner.

Frikaniner

Vi har store bure og indhegninger så man kan holde helt eller delvist frikanin. Dvs. man kan holde kanin i en stor indhegning med udgang hver dag eller have kaniner helt fritgående i huset. Ikke bare er det selvfølgelig rart for kaninen at have meget plads, men man får også så meget mere glæde ud af sit dyr.

Vi tilbyder bure som bør stå åbent det meste af tiden, så din kanin bliver en del af familien. Men det kan være rart for kaninen at have et frirum, hvor den føler den kan have uforstyrret tid for sig selv, det mindsker stress hvis du fx har børn. Derfor tilbyder vi bure.

Vi har selv haft en frikanin, som ikke havde noget bur men bare et hjørne med sine ting. Efter vi har fået vores lille søn, har vi dog en indhegning i stuen, som altid står åbent. Indhegningen er børnefri zone, hvor kaninerne har ro.

Udendørs kaninbure

Vi har også nogle forskellige bure til brug i haven. Udendørs kaninbure og indhegninger af forskellige slags, til brug på en dejlig solskinsdag ude i haven. Husk at din kanin altid skal stå i skyggen, og at de kan grave sig ud af indhegninger, hvis de står længe ubevogtet. Så tag altid din kanin med ind om natten, også for at beskytte mod rovdyr.

Bakker til buret

Husk at burene til kaniner skal have en bund. Dels skal de have sted med strøelse, hvor de kan gå på toilet. Vi har nogle bakker til buret i forskellige størrelser. Det er også en god ide at beskytte gulvet i indhegningen med fx vaskbare kludetæpper eller linoleumsgulv. Kaninpoter er beregnet til at gå på jord og græs, de kan godt få skader ved kun at have et hårdt trægulv at gå og ligge på.

Kærlig hilsen

Bunny and Cat