Kaninlegetøj og aktivering

Viser 1–15 af 25 resultater

Kaninlegetøj

Her på siden finder du vores udvalg af kaninlegetøj og aktivitetsting til din kanin. Det er vigtigt at kaninen bliver aktiveret, for at den ikke keder sig, og begynder at gnave i uønskede ting i hjemmet. Vi har et bredt udvalg af forskelligt kaninlegetøj. Fx kastelegetøj, som består af ringe med små vedhæng som rasler, når den kaster rundt med det. Og træting med naturlige snore den kan gnave i pusle rundt med. Eller små skåle man kan stable og putte små godbidder ned i.

Gravekasser og tunneller

Her kan du også se vores forskellige udgaver af gravekasser, med forskelligt gravemateriale til din kanin. Det er et naturligt og instinktivt behov din kanin har at grave. I naturen graver de gange og huler i jorden som de bruger det meste af deres liv i. Vi har også et dejligt udvalg af tunneller i forskelligt materiale du kan vælge imellem.

Aktivering af kaniner

Det er en god ide at aktivere sin kanin, så den ikke keder sig. Hav et udvalg af legetøj liggende. Giv kaninen noget af legetøjet, og efter et stykke tid, når den ikke viser interesse for det længere, gem det væk igen. Tag det frem igen efter et par uger, så er det som nyt igen.

Ny kanin shop

Vi har lige startet kaninshoppen op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer og kaninlegetøj til din kanin.

Kærlig hilsen

Bunny and Cat