Kanin

Viser 1–12 af 31 resultater

Kaninshop

Her er vores kaninbutik. Her på siden finder du alt hvad vi har at tilbyde til din kanin. Det har været svært at finde fede kaninting og sunde økologiske varer til kaniner, så derfor producerer vi mange ting selv, eller får dem speciallavet til os. Men vi har heldigvis også fundet nogle virkeligt lækre kaninmærker og kaninprodukter. Vi har lige startet kaninshoppen op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer til din kanin.

Økologi og sundhed i vores kaninshop

Du kan snart bl.a. finde vores eget mærke økologisk hø med urter, øko foder og masser af sunde lækkerier og foder (kommer senere). Så meget som muligt af det økologisk eller fra den vilde natur til din kanin. Vi er meget kræsne med de mærker vi udvælger til at være i vores kanin shop. Kun de bedste og sundeste brands kommer ind her.

Søde designs og produkter til kaniner

Så kan du også finde alt hvad du skal bruge til din frikanin i stuen, eller et stort kaninbur, om det er møbler, gravekasse, tunneller eller ledningsbeskyttere. Da vi har haft kaniner i mange år, ved vi også hvad de kan li at lege med, så se vores store udvalg af kastelegetøj, bidelegetøj og små huler. Mange gode kvalitetsprodukter til kaniner.

Kaninhop

Vi har også alt hvad du skal bruge for at komme i gang med kaninhop, seler og liner til gåture og hopeøvelser i haven. Vi laver selv vores kaninspring, snore og seler.

Frikanin eller kanin i bur

Vi elsker kaniner og har haft frikanin i mange år. Dvs. vores kanin, Ninus, har slet ikke haft noget bur, men bare et område med hans ting. Hos os mener vi kaninen skal være en del af familien, ligesom en kat eller en hund. Pt har vi dog for mange kaniner plus en baby til at de kan gå 100% frit, så vi har fået en stor indhegning i stuen, og så kan lillemanden ikke komme ind til dem, og de har et fristed hvor de kan opholde sig. Men de kommer ud på frivillig basis hver dag. Se også vore blogindlæg om vores kaninhold. Her kan du finde tips og tricks til at holde en sund og glad kanin. Vi ønsker at lave verdens bedste butik til kaniner.

Kærlig hilsen

Bunny and Cat