Kanin Indretning

Viser alle 8 resultater

Kanin Indretning

Her på siden har vi alt hvad du og din kanin kan ønske sig af interiør til et lækkert kaninliv. Her kan du finde vores egne fremstillede kaninhuse og huler i træ flet af naturmaterialer. Og en masse forskellige kaninmøbler. Her finder du også toiletter og senge til kaniner. Vi har lige startet kaninshoppen op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer til din kanin.

Giftfrie møbler til kaniner

Det er fremstillet i giftfrie sikre materialer, så du trygt kan give det til din kanin. Der sker ikke noget hvis den gnaver i husene. Alt maling der er brugt under fremstillingen, er naturligvis også uden toksiner.

Frikanin

Vi har vores originale Huldrapets møblement til frikaniner. Her kan du finde store træhuse og samlesæt i form af huler af træ som kan samles sammen med tuneler af stål på uendelige mange forskellige måder, som kan tilpasses enhver levesituation. Alt efter hvor meget plads din kanin skal optage i stuen. Det simulerer huler og tuneler vilde kaniner har under jorden.

Kærlig hilsen

Bunny and Cat