Kaninbure og Indhegninger

Viser alle 2 resultater

Kaninbure og Indhegninger

Vi har fravalgt at sælge traditionelle gnaverbure til kaniner her på siden. Så dem vil du ikke kunne finde. Burene er simpelthen alt for små til at kaninen kan have et godt liv i sådan et kaninbur.

Frie kaniner

Vi har store bure og indhegninger så man kan holde helt eller delvist frikanin. Dvs. man kan holde kanin i et stort bur med udgang hver dag eller have kaniner i indhegning i stuen. Ikke bare er det selvfølgelig rart for kaninen at have meget plads, men man får også så meget mere glæde ud af sit dyr.

Vi fraråder at holde kaniner i bur

Vi tilbyder bure som bør stå åbent det meste af tiden, så din kanin bliver en del af familien. Men det kan være rart for kaninen at have et frirum, hvor den føler den kan have uforstyrret tid for sig selv, det mindsker stress hvis du fx har børn. Derfor tilbyder vi bure.

Udendørs kaninbure

Vi har også nogle forskellige bure til brug i haven. Udendørs kaninbure og indhegninger af forskellige slags, til brug på en dejlig solskindsdag ude i haven. Husk at din kanin altid skal stå i skyggen, og at de kan grave sig ud af indhegninger, hvis de står længe ubevogtet. Så tag altid din kanin med ind om natten, også for at beskytte mod rovdyr.

Kærlig hilsen

Bunny and Cat