Kat

Viser 1–15 af 43 resultater

Katteshoppen

Det her er vores kattebutik. Her på siden finder du alt hvad vi har for god trivsel til din kat. Vi har prøvet af finde de bedste og reneste katte produkter, indenfor økologi, bæredygtighed og selvfølgelig gode katte ting uden giftstoffer. Vi har lige startet katteshoppen op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer til din misser.

Økologi og sundhed i vores katte shop

Vi er selv glade katteejere, og går meget op i at vores katte får det bedste og sundeste udstyr på markedet. Så går du også op i at din misser ikke får en masse giftstoffer fx fra legetøj. Går du også op missernes sundhed? Og savner du også nogle søde og specielle seler og liner, så kig dig omkring. Vi udvider hele tiden vores sortiment af lækre produkter.

Søde designs og produkter til katte

Så kan du også finde alt hvad du skal bruge til din søde missekat, om det er møbler, kattetoilet eller måske tuneller og legetøj. Da vi selv har haft kat i mange år, ved vi også hvad de kan li at lege med, så se vores udvalg af huler og legetøj som vi selv har produceret nogle af. Mange gode kvalitetsprodukter til din kat.

Kærlig hilsen

Bunny and Cat