Alpine Hø – 4 kg

139 DKK

Stor 4kg kvalitetshø

Til kaniner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): alpinehø Kategorier: , Tags: ,

Alpine Hay – Stor pakke kvalitetshø til din kanin

4 kg kavalitetshø fra Petdk. Alpine hø er en god sund hverdagshø til din kanin. Det er kun let præsset sammen, så høet beholder meget af sin struktur. Og så kommer det i en stor 4kg pose så du ikke behøver købe hø så tit. I Alpine høet er græsset mere grønligt end mange andre hø typer på markedet fordi det er høstet på et godt tidspunkt, hvor der er mindre stængel og mere bald på græsset.

Vitamin- og mineralrigt hø

Desuden er det nænsomt soltørret, for at bevare vigtige næringsstoffer i høet. Dette er godt fordi hø jo er kaninens hovedfoder. Især D-vitamin bliver dannet under denne tørringsproces. Da planter ikke naturligt indeholder D-vitamin, er det rigtig godt at give din kanin dette hø, da der er dannet D-vit under soltørringen. Kaniner der lever indenfor har brug for ekstra D-vitamin, da de ikke får det fra solens stråler.

Alpine hø er fiberrigt

Høet er rigt på fibre, som gavner tandslid og fordøjelse. Kaniners tænder vokser jo hele livet og skal slides ned af fiberrigt græs eller hø. Og for at kaninens fordøjelse fungerer optamalt har de også brug for hø eller græs hver dag.

Fordele ved Alpine Hø

  • Indeholder D-vitamin
  • Vitaminer og mineraler er bevaret pga skånsom tørring
  • Stor økonomisk pakke på 4 kg
  • Fiberrigt som er godt for fordøjelse og tandslid

 

Yderligere information

Vægt 4.5 kg