Automatisk køle varme hule – til kaniner eller katte

1125 DKK

Petkit Cozy køle varme Hule

Hvid og rund kuppel med varmelegeme

På lager

Automatisk Temperatur justering

Soveplads til katte, små hunde og kaniner

Er du også på udkig efter et sovested til dit kæledyr, det er lækkert ikke kun for din kat, lille hunde eller kanin, men et der også ser godt ud til din boligindretning. Med dette katte-/kaninhus får du virkelig creme de la cremen af sovepladser. Det ser ikke kun fantastisk ud i din stue, det giver også dit kæledyr den bedste og sunde sovehule, han/hun nogensinde har haft.

På varme sommerdage kan du omdanne denne hule til en lille flot kølende kuppel. Og på frysende kolde vinteraftener gør du sengetiden for dit lille pus varm og hyggelig. Det passer til alle katte og kaniner. Og det gør dig den bedste pote-forælder i verden: D

Favorit Hygge Hulen:

Petkit Cozy House er en smart hule til små kæledyr med justerbar varme/køleeffekt. Der er temperatur- og fugtighedssensorer til at overvåge enheden og omgivelsestemperaturen til enhver tid. Det giver en sundere soveplads til dit kæledyr ved den automatiske temperaturjustering. Den lille runde hule er en hyggelig hvileplads hvor dit søde dyr føler sig dejligt trygt.

Du kan vælge at bruge Petkit-appen:

Du kan nøjagtigt overvåge, hvornår dit kæledyr er inde i hulen, på grund af nogle infrarøde sensorer inde i Cozy House. Med appen registrerer du dit kæledyrs hvileperiode. Det hyggelige hus genererer også den sove kalender for at hjælpe dig med at forstå dit kæledyr bedre. Med denne app kan du bruge temperatur- og fugtighedssensorer til at overvåge hulen og holde dit kæledyr i en nøjagtig og konstant omgivelsestemperatur. Du kan finde Appen i Android eller AppStore ved at søge efter Petkit app. Forbind blot din smartphone til det hyggelige hus. Du kan også bare justere temperaturen manuelt på knappen på produktet.

 

Petkits COZY Smart Cool + Warm Pet House funktioner inkluderer:

 

  • Smart temperaturregulering: Smart Cool + Warm Pet House justerer automatisk temperaturerne til dig kæledyrs foretrukne temeratur.
  • Det Runde Hule design giver komfort: giver dit kæledyr en følelse af sikkerhed, mens de sover dejligt trygt der inde.
  • Rest-time tracking: De infrarøde sensorer sporer og registrerer dit dyrs hvilemønstre.

 

Yderligere produktinformation:

Produktmål: 43 cm diameter x 42,3cm bredde x 39 cm højde

Det skal tilsluttes en stikkontakt. EU-stik.

Yderligere information

Vægt 7.2 kg