Tilbud

Bi venligt hø i spiselig kasse til kaniner

78 DKK 69 DKK

Sundt hø for miljøet og kaninen

Sjov aktivering og hyggeligt hus

1 kg hø

På lager

Varenummer (SKU): bivenligthø Kategorier: , , , Tags: , ,

Miljvenligt Hø og spiseligt hus til kaniner

Med dette hø til din kanin giver vi vores bidrag til en intakt insektverden, fordi engene med dette hø ikke klippes før den 15. juni.

Fordi der er de farverige vilde blomster, græsser og urter i fuldt flor, og insekterne og bierne kan boltre sig i denne velduftende naturlige mark.

Høet er her særligt rig på råfibre og indeholder en masse urter på grund af sin lange vækstperiode.

I modsætning til de voksende monokulturer skabes der således nye og naturlige levesteder for alle insekter og bier. Den rige madforsyning fra dette unikke habitat giver også humlebier, sommerfugle og deres venner pollen og nektar. Høet med naturlige urter til kaninen soltørres omhyggeligt inden det pakkes i den naturlige papkasse, der af bæredygtighedsårsager består af 23% græs.

 

Det bi-venlige hø er pakket 100% plastfrit og græspappet (indpakningen) er stemplet med en naturlig grøn farve. Kaninhuset har huller som kan let skæres ud, og pap kan bruges direkte som høhæk eller som et legehus, der kan nippes af uden tøven.

PS. Den mindre intensive grønne farve på høet skyldes det høje råfiberindhold, hvilket er vigtigt for alle dværgkaniner og smådyr for den naturlige tandrensning og en sund fordøjelse.

Dette er på ingen måde et kendetegn ved dårlig kvalitet.

Yderligere information

Vægt 1.3 kg