Blå indhegning til indendørs kaniner

460 DKK

Blåt bur til frikaniner

Kaninbasen kan stilles op på mange forskellige måder

Ikke på lager

Varenummer (SKU): blåt kaninbur Kategorier: , Tags: , ,

Blå indhegning til frie kaniner

– blå kaninbase med meget plads til toilet, gravekasse og hule

Ønsker du en stor pæn blå indhegning til indendørs kaniner? Her har vi en sød lyseblå kaninbase som kan stilles op forskellige måder. Dette flotte rummelige kaninbur er stort og praktisk til frie kaniner. Det er nemt at stille op, og allerede samlet når du får det med posten.

Buret er let at stille op og tage ned, og kan klappes sammen, så du kan nemt tage din kanin med ud i haven på en dejlig sommerdag i buret. Husk den må ikke være ubevogtet udenfor i dette bur. Der kan komme rovdyr.

Dette lyseblå kaninbur består af 8 paneler som hver måler ca 61cm i bredden og 60cm i højden. Disse paneler sidder allerede samlet. Omkredsen på hele buret er 488cm

Bur til frie kaniner i stuen

Vi går ind for frie kaniner, dvs kaniner der går frit rundt i hele huset. Vi anbefaler ikke at din kanin bor fast i denne indhegning til indendørs kaniner. Det er det for lille til. Kaniner har brug for plads at løbe rundt på. De vil gerne være en del af menneskers hverdag. Men det kan give kaninen en følelse af tryghed, at have sit eget sted.

Byg selv en indendørs løbegård

Hvis i anskaffer jer 2 eller 3 af disse lyseblå kaninbure kan i lave en stor indendørs løbegård til jeres kaniner. Stil dem sammen og lav et kæmpe opråde. I kaninløbegården kan i stille mange små træhuse, forskellige tunneler, senge, toiletbakke og foderskåle. Husk dog at tage kaninerne ud hver dag alligevel.

Blå indhegning til nyankommen indendørs kanin

Hvis en ny kanin kommer ind i hjemmet og den ikke har et klart afgrænset område, som er kaninens plads, kan den godt blive for overvældet og skræmt, og så kan den vælge altid at sidde under sengen eller et andet sted, hvor den ikke kommer ud fra igen. Derfor anbefaler vi altid at holde en ny kanin i fx denne blå indhegning den første uge. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorium i fred og ro.

Lyseblå metal indhegning til kaniner – Fin opbevaring til kaninens ting

Blive inspireret til indrening af søde kaninhjem på vores Pinteres kanal

Yderligere information

Vægt 11 kg