Et sødt hus med lyserøde kaninører

600 DKK

Træhus med rosa stofører til kaniner

Hus til indendørs dværgkaniner

Ganvefrit træ

På lager

Varenummer (SKU): husmedgråører-1 Kategorier: , Tags: , ,

Sødt kaninhus med lyserøde kaninører

Hus til indendørs frikaniner

Livslang holdbarhed – gnavefrit træ

Dette kaninhus med lyserøde kaninører egner sig godt til dværgkaniner. Huset til kaniner der lever indenfor er lavet af krydsfiner som er for hårdt at gnave i. Så din kanin vil ikke have lyst eller mulighed for at gnave det i stykker. Dette gør at din kanin har dette huse i hele sin levetid.

Lækkert hus med afrundede hjørner. Det passer sammen med vores andre møbler i træ til frikaniner. Alle vores træprodukter i beregnet til indendørs brug.

Frikanin huset med støvet rosa ører har udgange som giver kaninen tryghed. En hoveindgang og et vindue, som er kaninens flugtvej.

Dette er et hus til frikaniner som lever indenfor.

Derfor skal din frikanin have et hus

De vilde kaniner, som jo deler DNA med vores stuekaniner, bor i huler og tunneller under jorden. Her tilbringer de langt de fleste timer af deres liv. De føler sig sikre for uvejr og rovdyr i hulerne under jorden. Deres huler og tunneller har altid flere flugtveje, derfor kan de også godt lide huse og hytter med flere udgang. Hvis du vil have en tryg og glad kanin kan du give den forskellige huler og tunnelveje den kan bo i.

Dette er vores kanin træmøbler lavet af

Vores kaninhuse, gravekassen og andre møbler i træ er lavet af 12mm tykke krydsfinerplader. Dette gør møblerne stabile og holdbare. Finer er meget hårdere en massivt træ. Det indbyder derfor ikke kaninerne til at bide kaninhuset i stykker. Det er for hårdt. Vores kaniner har haft sådan et hus i et par år nu, og der er ikke et eneste bidemærke i.

Rengøring

Det rengøres ved behov med en fugtig klud. Det er også lettere at få skidt af med en klud end et hus i massivt træ.

Fordele ved dette hus med støvet rosa til frikaniner

  • Livslang holdbarhed
  • Giver tryghed til kaninen
  • Sødt design med rosa kaninører
  • Let at rengøre og vedligeholde

Kaninhusets mål

Træhuset måler 35cm x 35cm x 35cm

(13.8″ x 13.8″ x 13.8″)

Væggene er 12mm brede (0.47″)

Yderligere information

Vægt 6 kg