Friskt grønt hø med grøntsager

39 DKK

Hø med 18 forskellige græsarter og urter

og med tilsatte grøntsager

500 g

På lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: , Tags: ,

Grønt friskt hø med grøntsager

Dette super gode kvalitets hø dufter dejligt friskt og grønt, og ser også sådan ud. Det bidrager til at give din kanin en varieret kost fordi det består af 18 forskellige græsarter og naturlige vilde planter. Høet ligger løst i posen, så det bevarer de vigtige lange fibre, som hjælper din kanin med at bibeholde en sund tarmfunktion og tandslid.

Dette hø er nænsomt tørret indendørs for at bevare vitaminerne fra græsset. Det er desuden tørret CO2 neutralt.

I denne variant er der tilsat 6% grøntsager i form af rødbede, pepperfrugt og pastinak. Det giver din kanin nogle lækre små søde smagsoplevelser mens den spiser sit hø.

Høet er desuden næsten støvfrit, så det er godt for din kanins sarte luftveje og for jeres hjems indeklima.

Høet indeholder 23% fibre.

Hos Bunny and Cat ønsker vi at fremme kaniners sundhed, derfor indeholder alt vores hø mange forskellige græs sorter og grønne planter og blomster. Det er bedre end hø med kun én slags græs, da det giver kaniner mere plantevariation i hverdagen. Dette ligner mere de vilde kaniners mad, som jo lever af mange græsarter, grønne blade, blomster og kviste hver dag.  Skift gerne mellem forskellige hø mærker, for at mindske en alt for ensformig kost til din kanin. Husk også at tilføre forskellige urter og grønt.

Yderligere information

Vægt 0.6 kg