Indhegning til kaniner – Metalfarvet

950 DKK

Metalfarvet kaninindhegning

Kan opstilles på mange måder

Varenummer (SKU): Kaninindhegningmetal Kategorier: , Tags: ,

Flot metalfarvet indhegning til kaniner

– kanin indhegning med meget plads til toilet, kaninhus og legetøj

Ønsker du en stor pæn indhegning til kaniner? Her har vi en flor metalfarvet kaninindhegning som kan stilles op må mange forskellige måder. Stort kaninbur indendørs af metal og uden bund. Denne flotte rummelige indhegning  er stor og praktisk, og nemn at stille op.

Buret er af robust og holdbart pulverlakeret stål. Bunden er af plastik. Det er let at stille op og tage ned, og kan klappes sammen, så du kan nemt tage din kanin med ud i haven på en dejlig sommerdag i buret.

Døren til buret har en sikkerhedslås, så dit kæledyr ikke kan åbne buret og stikke af, og små børn ikke kan komme ind i kaninburet.

Det består af 8 paneler som hver måler ca 80cm i bredden og 100cm i højden

Frikanin

Vi går ind for frikaniner, dvs kaniner der går frit rundt i hele huset. Vi anbefaler IKKE at din kanin bor fast i denne kanin indhegning. Det er det for lille til. Kaniner har brug for plads at løbe rundt på. De vil gerne være en del af menneskers hverdag. Men det kan være en fordel for kaninen, at have sit eget “space” hvor den har et frirum, og hvor den kan opholde sig i fred for børn eller andre dyr i hejmme. Inhegningen er rigtig god hvis der er børn i hjemmet, eller du har en kanin med en bange personlighed.

Byg selv en indendørs løbegård til kaninerne

Hvis i anskaffer jer 2 eller måske endda 3 af disse bure kan i lave en stor indendørs løbegård til jeres kaniner. Stil dem sammen og lav et kæmpe opråde. Hvis i af en eller anden grund ikke vil have 100% frie kaniner. Så kan vi anbefale at lave en kæmpestor løbegård i stuen eller et andet sted i huset, hvor kaninenerne kan have masser af plads at boltre sig på. Her kan i stille mange små gravekasser, huler og tunneller. Husk dog at tage kaninerne ud hver dag alligevel.

Luksus indhegning til kaniner

Hvis en ny kanin kommer ind i hjemmet og den ikke har et klart afgrænset område, som er kaninens plads, kan den godt blive for overvældet og skræmt, især hvis den har en angst personlighedstype, og så kan den vælge altid at sidde under sofaen eller et andet ubelejligt sted, hvor den ikke kommer ud fra igen. Derfor anbefaler vi altid at holde en ny kanin i fx denne luksus indhegning den første uge. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorium i fred og ro.

Stor metal indhegning til kaniner – Fin opbevaring til kaninens ting

Stor indhegning 240cm x 80cm eller 160cm x 160cm

Stil denne metalfarvede indhegning som det passer dig

Se vores pinterest board for inspiration til kanin indhegninger

Her er alle vores andre indhegninger

Yderligere information

Vægt 18 kg
Kanin indhegning

Grå, Sort