Kaninseng – Sød træseng til kaniner – vandtæt

225 DKK600 DKK

Kaninseng lavet af træ med kaninører til frikaniner

Dejlig skumgummimadras med vådliggerlagen for optimal komfort og renlighed

 

Ryd
Varenummer (SKU): kanintræseng Kategorier: , Tags: , ,

Seng til kanin lavet af træ med vandtæt madras

– seng med kaninører til frikaniner

Livslang holdbarhed – gnavefrit træ

Denne søde kaninseng i træ med kaninører er Bunny and Cats eget design. Den er fremstillet i Danmark, specielt udviklet til at give din kanin den mest komfortable liggeplads. Materialerne er af høj kvalitet og kaninmøblet fremstillet i bløde og enkle former, som kan passe ind i enhver stilart. Perfekt til alle frikaniner. Og sså har den en livslang holdbarhed, da din kanin ikke kan gnave i træet.

Kaninens sunde soveplads

Madrassen og lagnet er Øko Tex® Standard 100 certificeret. Det vil sige at der er en garanti for, at en vare er kontrolleret for indhold af sundhedsskadelige kemikalier.

Skumgummimadrassen er tyk og fast, så din kanin stadig føler den har fast grund under fødderne, som dermed giver en følelse af sikkerhed. Samtidig er den dejlig blød at ligge på og former sig efter kroppen, når den ligger derpå. Dejlig blød men fast kaninseng.

Der medfølger et gratis spændelagen med til sengen.

Rengøring af kanin seng

Den vandtætte topmadras er lavet af vandtæt materiale, så det bare kan tørres af med en våd klud ved små uheld eller lettere snavs. Hvis man ønsker det, kan det også tages af madrassen og vaskes ved 60 grader. Det må dog ikke tørretumples da lagenets vandtætte overflade kan mindskes, så det tørres ved lufttørring. Madrassen kan ikke vaskes. Vi anbefaler at beskytte madrassen og vådligger topmadras med et ekstra bomuldslagen. Du kan evt. købe ekstra lagner til kaninsengen her i shoppen.

Kanintræmøblet

Kaninsengen er lavet af hårdt krydsfiner, som er for hårdt til at kaninerne kan lide at gnave i det. Dette betyder at dit møbel vil holde længe. Det er kun til indendørs brug. Og det kan tørres af med en fugtig klud.

Slut med kanin kurve der bliver gnavet i stykker. Her er din kanins yndlings soveplads.

Sengen med kaninører kommer i samlet tilstand, når du får den, så du kan sætte den op og tages i brug med det samme. Og nyde synes af din søde kanin ligge og hvile sig i mange timer fremover. Vores egene kaniner ligger på den hver dag.

Kanin sengens mål

  • 55cm liggelængde
  • 35cm liggebredde
  • 17cm hoppehøjde

Du kan også købe tilhørende sengetøj i flere søde varianter her i shoppen.

Yderligere information

Vægt 6 kg
Kaninseng

Kun madras, Kun seng, Seng plus madras