Naturbeskyttende fiberrigt super hø

54 DKK135 DKK

Dette grønne hø består af mindst 21 forskellige græsarter og urter

Hø til kaniner der kun skal ha det bedste af det bedste

CO2 neutralt

600 g eller 1,7 kg

Ryd
Varenummer (SKU): naturhø Kategorier: , , Tags: , ,

Miljøvenlig hø til kaniner

Til kaniner der kun skal have det bedste af det bedste.

Dette hø er det tætteste du kan komme på foder som de vilde kaniner ville vælge. Det indeholder mindst 21 forskellige græsarter og vilde grønne planter og blomster. Det har et højt fiberindhold på 26% og giver din kanin en varieret kost og tandslid.

Hos Bunny and Cat ønsker vi at fremme kaniners sundhed, derfor indeholder alt vores hø mange forskellige græs arter og ukrudt og blomster. Det er bedre end hø med kun én slags græs, da det giver kaniner mere variation i hverdagen. Dette ligner mere vilde kaniners mad, som jo lever af mange græsarter, grønne blade, blomster og kviste hver dag.  Skift gerne mellem forskellige høtyper, for at mindske en ensformig kost til din kanin. Husk også at tilføre forskellige urter og grønt.

Fordele ved dette naturvenlige hø:

  • Mange græsser og planter giver din kanin en varieret kost
  • Skånsomt tørret for at bevare vitaminer
  • Højt fiberindhold
  • Lækker smag og duft
  • Naturvenlig fremstilling

Sådan fremstilles høet

Bunny Natures bønder bruger ikke sprøjtemidler på marken, og lader alle vilde planter, blomster og græsser stå sammen med de såede planter. De venter med at høste marken til alle fugleunger er fløjet fra reden. Og den senere høst giver bierne mulighed for at samle pollen af blomsterne. Inden de høster flyver de over markerne med en drone, for at tjekke at der ikke opholder sig vildt fx i form a hjorte på marken.

Bier på blomster
Fugleunge på jorden
hjort på græsmark

Høet tørres nænsomt for at bevare vitaminerne, hvilket ses på den dejlige grønne farve høet har. Og det tørres også CO2 neutralt hvilket er godt for klimaet. Høet puttes i miljøvenlige papirsposer i hånden. Det ligger desuden løst i posen, så de lange fiberkæder ikke ødelægges.

Høet dufter dejligt krydret af de mange forskellige planter der er i.

Yderligere information

Vægt N/A
Naturbeskyttelses hø

1,7 kg, 600 g