Tilbud

Sele til kanin eller kat – med søde pandaer – lyseblå

195 DKK 150 DKK

Seler 1,5cm bred (0.59″)

Med søde pandabjørne

 

Ryd
Varenummer (SKU): pandaseleblå Kategorier: , , , Tags: , , ,

Sød lyseblå sele med pandabjørne

1.5cm (0.59″) bred nylon sele

Sele til kanin eller kat. Fås i alle størrelser, fra de mindste Hermelin kaniner til de største Belgiske Kæmper.

Hvis du vil være sikker på at få en sele der passer perfekt til dit dyr, skal du måle det rundt om halsen og rundt om brystet. Målebåndet skal holdes stramt ind til kæledyret, men dog ikke så stramt at det føles ubehageligt selvfølgeligt. Vælg dernæst en sele hvor størrelsen på omkredsen af din kat eller kanin ligger så vidt muligt i midten af intervallet på remmen.

Når i stater med at gå med sele

Det er ikke naturligt for nogen dyr at gå tur med line. Derfor skal dit kæledyr vænnes til at gå med seler. Del tilvænningen op i flere små skridt. Første gang du giver den sele på, lade den gå rundt nogle minutter uden snor indenfor, og tag den så af igen. Gør det igen dagen efter, men denne gang lidt flere minutter, indtil det virker til dyret ikke tænker over det mere. Begynd dernæst med at give den linen på indenfor, og lade den selv gå lidt rundt med den. Når den har vænnet sig til det, er i klar til at gå ture i haven. Især kaniner har nogle sarte kroppe. Derfor må du aldrig trække rundt med din kanin, heller ikke din kat selvfølgelig. Er den angst og farer forvirret rundt eller prøver at gemme sig, er i ikke klar til at gå tur endnu. Start forfra med træning indenfor.

Gå aldrig en kaninunge seler på. Kun voksne kaniner.

Der medfølger en hvid line med guld karabinhage til denne sele til kanin eller kat.

Lad aldrig mindre børn gå tur med dine dyr uden opsyn af voksene

Vil du vide mere om kaniners pasning og pleje, og hvordan du kan træne den til at gå med line kan vi anbefale bogen A house Rabbit Primer af Lucile c moore

Yderligere information

Vægt 0.050 kg
Nylon sele størrelser

Large, Medium, Small, XL