Stort kaninbur indendørs – sort

945 DKK

Rummeligt indendørs kaninbur

125cm lang 80cm bredt og 70m højt

Med praktisk bund til strøelse

Varenummer (SKU): sortburkanin Kategorier: , Tags: , ,

Flot sort indendørs kaninbur med bund

– kaninbur indendørs med plads til toilet og legetøj

Stort kaninbur indendørs af sort metal og med bund. Dette flotte sorte indendørs kaninbur er stort men alligevel pladsbesparende i forhold til en indhegning, til jer der kun har sparsomt plads i hjemmet.

Buret er af robust og holdbart pulverlakeret stål. Bunden er af plastik. Det er let at stille op og tage ned, og kan klappes sammen, så du kan let tage din kanin med ud i haven på en dejlig sommerdag i buret.

Døren til buret har en sikkerhedslås, så dit kæledyr ikke kan åbne buret og stikke af, og små børn ikke kan komme ind i kaninburet.

Fritgående kaniner

Vi går ind for fritgående kaniner. Vi anbefaler IKKE at din kanin bor i dette bur. Det er det for lille til. Kaniner har brug for plads at løbe rundt på, og de vil gerne være en del af menneskers hverdag. Men det kan være en fordel for kaninen, at have sit eget “space” hvor den har et frirum, og hvor den kan opholde sig i fred for børn eller andre dyr i hejmme. Især hvis der fx er børn i hjemmet, eller du har en kanin med en lidt angst personlighed.

Kaniner skal ikke holdes i bur

Hvis en ny kanin kommer ind i hjemmet og den ikke har et klart afgrænset område, som er kaninens plads, kan den godt blive for overvældet og skræmt, især hvis den har en angst personlighedstype, og så kan den vælge altid at sidde under sofaen eller et andet ubelejligt sted, hvor den ikke kommer ud fra igen. Derfor anbefaler vi altid at holde en ny kanin i buret den første uge. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorium i fred og ro.

Stort kaninbur – Fin opbevaring til kaninting

Hold din kanins hus, legetøj og toilet i dette flotte sorte robuste bur.

  • 125 cm langt
  • 80 cm bredt
  • 70 cm højt

Ønsker du inspiration til indretning af kaninburet

Følg med på Pinterest hvor vi gemmer pins med flot inrettede bure

Se hele udvalget af kaninbure og indhegninger her

Yderligere information

Vægt 10 kg