Stort kaninbur med bund – gunmetal – 90cm højt

925 DKK

Indendørs kaninbur

125cm lang 80cm bredt og 90m højt

Ikke på lager

Varenummer (SKU): stortkaninburmedbundpremium Kategorier: , Tags: , , ,

Flot stort indendørs kaninbur med bund – premium

Indendørs kaninbur med plads til kanintoilet og madskåle

Stort kaninbur med bund til indendørs brug – gunmetal. Dette flotte indendørs kaninbur er stort men alligevel pladsbesparende i forhold til en indhegning, til jer der kun har sparsomt plads i hjemmet.

Buret er af robust og holdbart. Bunden af kaninburet er af pvc. Det er let at tage ud og rengøre under rindende vand med almindeligt universalrengøring.

Døren til buret har en sikkerhedslås, så dit kæledyr ikke kan åbne buret og stikke af, og små børn ikke kan komme ind i buret.

Fritgående kaniner

Vi går ind for fritgående kaniner. Vi anbefaler IKKE at din kanin bor i dette bur da kaniner har brug for plads at løbe rundt på. Men det kan være en fordel for kaninen, at have sit eget frirum, og hvor den kan opholde sig i fred for børn eller andre dyr i hejmme. Især hvis der fx er børn i hjemmet, eller du har en kanin der er nervøst anlagt.

Kaniner skal ikke bo i bure

Har i fået en ny kanin og den ikke har et klart afgrænset område, som er kaninens plads, kan den godt blive for overvældet, især hvis den har en angst personlighedstype, og så kan den vælge altid at sidde under sofaen eller et andet ubelejligt sted, hvor den ikke kommer ud fra igen. Derfor anbefaler vi altid at holde en ny kanin i buret den første uge eller to. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorium.

Stort kaninbur – Fin opbevaring til kaninting

Hold din kanins hus, legetøj og toilet i dette flotte sorte robuste bur.

  • 125 cm langt
  • 80 cm bredt
  • 90 cm højt

Yderligere information

Vægt 15 kg