Vægtskål til Katte med søde køer – med digitalvægt

225 DKK

Foderskål til katte med sødt ko design og indbygget digitalvægt

På lager

Varenummer (SKU): kovægtskål Kategorier: , Tags: , , ,

Perfekt vægtskål til katte med digitalvægt

Denne vægtskål er ideel til katte, fordi den har en perfekt handy størrelse, er nem at rengøre og kan veje dit kæledyrs daglige foder. Den er designet med små søde køer på. Denne madskål med vægt til katte kan indeholde 450 ml og veje i intervaller 1g op til 2kg. Og så er den fremstillet i et specielt antibakterielt materiale.Ydermere har den en skridsikker bund, så dit dyr ikke kommer til at rykke rundt med den og spilde vand eller mad på gulvet.

Passer vægtskålen til dig og dit kæledyr:

Petkit skålen med indbygget vægt er specielt god hvis din kat er blevet lidt overvægtig, eller du har et gammelt eller et dyr på en speciel diet, hvor du skal holde øje med mængden af foder, og hvor du skal være sikker på, der ikke er bakterier i foderet. Den er også god hvis du har en kat, der skal være top trænet til udstillinger osv. Eller hvis du bare kan lide at holde dit dyr i sund form. Det søde ko design er perfekt hvis du har små killinger, der skal have en bestemt fodermængde efter størrelse.

Flot design og gode features:

  • Anti-slip bund
  • Hældning for god kropsholdning
  • Petkit har fremstillet skålen med et antibaktielt materiale ”BioCleanAct”, der sikrer at der ikke er bakterier i foderet som kan være årsag til diarre
  • Skålen vaskes i hånden ved op til 50 grader
  • Vægten i skålen vejer med 1 grams nøjagtighed.Op til 2kg
  • Den kan veje i både gram og pounds
  • Der indsættes 3 AAA baterier, der holder op til 2 år

Skålen måler ca 18cm i diameter og 6cm i højden.

Yderligere information

Vægt 0.7 kg