Wildcat Bhadra tørkost med hest

79 DKK399 DKK

Wildcat Bhadra

500 g eller 3 kg sundt katte tørkost
Ryd
Varenummer (SKU): wilcatbhadra Kategorier: , Tags: , ,

Wildkat kattemad med hest

Tørfoder til katte med 60% kød og lavt indhold af kulhydrater. Med hest, sød kartoffel, bær og urter. Uden kornprodukter eller sukker.

Fordelene ved hestekød i kattemad

Bhadra – den sundt tørfoder til katte med frisk hestekød, taurin samt MOS og FOS. Wildcat Bhadra er en meget sundt delikatessefoder til katte i alle aldre.

Hestekødet kommer fra gårde, hvor hestene holdes på en artsmæssig korrekt måde. Hestekød er en af ​​de sundeste typer kød. Det er meget magert, næsten fri for kolesterol, har en høj andel umættede fedtsyrer, forskellige aminosyrer, er rig på vitaminer, har et højt jernindhold og er rig på mineraler.
Taurin i en optimal mængde. Katte kan ikke producere taurin selv og skal tages ind gennem mad. En videnskabelig undersøgelse i 1987 viste, at mangel på taurin kan føre til hjerteproblemer.
Søde kartofler, der ifølge CSPI (Center for Science in the Public Interest) er blandt de mest nærende grøntsager, og modvirker hård mave, hvilket normalt fremmes af et højt kødindhold.

Disse gode ting er der også i Wildcats tørkost

MOS understøtter udviklingen af ​​Lactobacillus Acidophilus hos dyr, en probiotisk bakterie, der forbedrer fordøjelsesfunktionen og styrker immunsystemet. Derudover reducerer MOS koncentrationen af ​​fækalbakterien C. perfringens, som er en madforgiftning.
MOS har evnen til at knytte sig til patogene bakterier og forhindre spredning af dem. Disse inkluderer E. coli bakterier og salmonella.
FOS understøtter udviklingen af ​​sunde lacto- og bifidobakterier i tarmen. De danner de naturlige modstandere af E. coli-bakterierne og holder tarmfloraen i balance. FOS reducerer også styrken af ​​lugt i kattes afføring. FOS understøtter også normal tarmslimhindeudvikling. Dette er blandt andet vigtigt for indtagelsen af ​​mineraler.
FOS har en positiv effekt på calcium- og mineralabsorptionen.
Kombinationen af ​​FOS og MOS forbedrer de lokale og systemrelevante immunfunktioner hos dit dyr.

Der bruges animalsk hestefedt i foderet som kilde til fedt, da kun rent animalsk fedt svarer til mad som rovdyr eller vilde katte i naturen spiser.

Ikke kun kød er på vildkattens menu.
Skove og stepper har leveret værdifulde, sunde frugter, urter og rødder siden oldtiden til vilde katte. Katte spiser nemlig også maveindholdet fra byttedyr og dermed også de plantebestanddele, der forsyner den med fibre. I Wildcat finder du en unik blanding af frugt og urter, skræddersyet til en kats behov.

Wildcat foderet indeholder ikke majs, hvede eller soja i vores foder. Mange katte tåler ikke korn. Det er ikke tilfældigt, at forskellige korntyper nu er blandt de mest almindelige allergiudløsere.

Kattemadets indpakning

Silverline Oxygene Pack!
Det vides, at ilt, lys og fugt ikke kun oxiderer mad og foder, men også har en betydelig indflydelse på indholdet af vitaminer og næringsstoffer.
Af denne grund bruges emballage, der giver den bedst mulige beskyttelse mod oxidation og samtidig garanterer konstant næringsværdi af ingredienserne.
Denne beskyttelse tilbydes af et højteknologisk produkt med en ny ventilteknologi. Denne teknik fjerner ilt fra emballagen og forhindrer den i at komme ind igen. Derudover sikrer tre lag af forskellige materialer, at hverken lys eller fugt kan forringe madens kvalitet. På denne måde er foderet lige så frisk efter en lang opbevaringsperiode som da det var helt frisklavet.

Fordele ved Wildcat tørfoder

– 60 % Kød fra sunde heste
– unik kombination af naturlægemidler
– uden kemikalie. Konserveringsmidler, farver og smagsstoffer
– velegnet til allergikere
– uden solsikkeolie, rapsolie og tapioka
– uden vitamin K 3
– optimalt taurinindhold

Ingredienser:

Hestekød (min. 29,5%), tørret hestekød (min. 25,5%), sød kartoffel (min. 19%), hestefedt, græskar (7,3%), fennikel, pastinak, Immutop® (jordskokkoncentrat i Jerusalem), catnip , Vitaminer, spinat, mineraler, timian, marjoram, oregano, persille, salvie, brombær, hindbær, blåbær, solbær, hyldebær, aronia bær, hørfrø, havsalt, rødbeder, mannan-oligosaccharider (præbiotisk MOS), frukto-oligosaccharider (præbiotisk FOS), brændenælde, tjørn, ginseng, mælkebøtte

Analyse:

Protein 46%
Fedt 23%
Råfiber 1,5%
Råaske 9,9%
Vand 8%
A-vitamin 24.500 IE / kg
D3-vitamin 1.700 IE / kg
E-vitamin 500 IE / kg
Kobber 20 mg / kg
Taurin: 1400 mg / kg

Yderligere information

Vægt 3.4 kg
kattemad wildcat

,