Wildcat Cheetah med vildtkød og laks

79 DKK399 DKK

Wildcat Cheetah

3 kg sundt katte tørkost
Ryd
Varenummer (SKU): wilcatcheetah Kategorier: , Tags: , ,

Wildkat tørfoder med vildt og laks

Tørkost til katte med mere end 70% kød og lavt indhold af kulhydrater. med Vildt, laks, bær og urter. Uden kornprodukter.

Fordelene ved vildtkød og laks i kattemad

Sundt, velsmagende og sundt kattemad. Vildtkød og fisk er en af ​​de fødevarer, der er rig på protein. Dens proteinindhold overstiger normalt kødet fra vores husdyr. Dette protein har også en biologisk værdi over gennemsnittet, det vil sige, det har en høj grad af udnyttelse til strukturen af ​​kroppens eget protein.

Og det bedste er jo at vildt kød kommer fra dyr, som har levet et godt liv.

Desuden har kødet et meget lavt fedtindhold. Den indeholder umættede omega-3 fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan syntetisere. Kød er den vigtigste kilde til næringsstoffer og proteiner i kattens diæt.

Disse gode ting er der også i Wildcats tørkost

Probiotiske stoffer fra planter og frugter for at forbedre tarmfloraen er også inkluderet som en nyhed.

Der bruges animalsk lammefedt i foderet som kilde til fedt, da kun rent animalsk fedt svarer til mad som rovdyr eller vilde katte i naturen spiser.

Ikke kun kød er på vildkattens menu.
Skove og stepper har leveret værdifulde, sunde frugter, urter og rødder siden oldtiden til vilde katte. Katte spiser nemlig også maveindholdet fra byttedyr og dermed også de plantebestanddele, der forsyner den med fibre. I Wildcat Cheetah finder du en unik blanding af frugt og urter, skræddersyet til en kats behov. Livskraft i alderdommen kan let opnås med sundt mad.

Wildcat foderet indeholder ikke majs, hvede eller soja i vores foder. Mange katte tåler ikke korn. Det er ikke tilfældigt, at forskellige korntyper nu er blandt de mest almindelige allergiudløsere.

Foderets indpakning

Silverline Oxygene Pack!
Det vides, at ilt, lys og fugt ikke kun oxiderer mad og foder, men også har en betydelig indflydelse på indholdet af vitaminer og næringsstoffer.
Af denne grund bruges emballage, der giver den bedst mulige beskyttelse mod oxidation og samtidig garanterer konstant næringsværdi af ingredienserne.
Denne beskyttelse tilbydes af et højteknologisk produkt med en ny ventilteknologi. Denne teknik fjerner ilt fra emballagen og forhindrer den i at komme ind igen. Derudover sikrer tre lag af forskellige materialer, at hverken lys eller fugt kan forringe madens kvalitet. På denne måde er foderet lige så frisk efter en lang opbevaringsperiode som da det var helt frisklavet.

Fordele ved Wildcat katte foder

– kornfri – ca. 15% kulhydrater
– mere end 70% kød i tørstof
– unik kombination af naturlægemidler
– styrker hjertet og kredsløbet
– styrker immunforsvaret og organfunktionen
– afbalanceret andel af omega 6 & omega 3 fedtsyrer
– uden kemikalie. Konserveringsmidler, farver og smagsstoffer
– velegnet til allergikere
– uden solsikkeolie, rapsolie og tapioka
– uden vitamin K 3
– optimalt taurinindhold

Ingredienser:
Tørret vildtkød, tørret laks, tørret kalkun, frisk vildtkød, lammefedt, hørfrø, lammelever, ølgær, Immutop® (jordskokkoncentrat), catnip, brombær, sort. Ribs, hyldebær, blåbær, hindbær, tranebær, timian, merian, oregano, persille, salvie, vindruekerneekstrakt, tjørn, brændenælde, salt, vitaminer og mineraler

Analyse:
Protein 43%
Fedt 18%
Råfiber 1,5%
Råaske 12%
Vand 8%
A-vitamin 24.500 IE / kg
D3-vitamin 1.700 IE / kg
E-vitamin 500 IE / kg
Taurin 1400 mg / kg
Kobber 20 mg / kg

Yderligere information

Vægt 3.4 kg
kattemad wildcat

,