Wildcat Etosha med fugl

79 DKK399 DKK

Wildcat Etosha

500g eller 3 kg sundt katte tørkost
Ryd
Varenummer (SKU): wilcatetosha Kategorier: , Tags: , ,

Wildkat tørfoder med fugl

Tørkost til katte med mere end 80% kød og lavt indhold af kulhydrater. med kylling, kalkun, bær og urter. Uden sukker og kornprodukter.

Fordelene ved fjerkræ i kattemad

Sundt, velsmagende og sundt kattemad. Fjerkræ er en af ​​de fødevarer, der er rig på protein og lavt fedtindhold. Og så er fjerkræ bedre for miljøet end græssende dyr, da de udgiver langt mindre CO2.

Disse gode ting er der også i Wildcats tørkost

Probiotiske stoffer fra planter og frugter for at forbedre tarmfloraen er også inkluderet i kattefoderet.

Der bruges animalsk kyllingefedt i foderet som kilde til fedt, da kun rent animalsk fedt svarer til mad som rovdyr eller vilde katte i naturen spiser.

Ikke kun kød er på vildkattens menu.
Skove og stepper har leveret værdifulde, sunde frugter, urter og rødder siden oldtiden til vilde katte. Katte spiser nemlig også maveindholdet fra byttedyr og dermed også de plantebestanddele, der forsyner den med fibre. I Wildcat finder du en unik blanding af frugt og urter, skræddersyet til en kats behov.

Wildcat foderet indeholder ikke majs, hvede eller soja i vores foder. Mange katte tåler ikke korn. Det er ikke tilfældigt, at forskellige korntyper nu er blandt de mest almindelige allergiudløsere.

Kattemadets indpakning

Silverline Oxygene Pack!
Det vides, at ilt, lys og fugt ikke kun oxiderer mad og foder, men også har en betydelig indflydelse på indholdet af vitaminer og næringsstoffer.
Af denne grund bruges emballage, der giver den bedst mulige beskyttelse mod oxidation og samtidig garanterer konstant næringsværdi af ingredienserne.
Denne beskyttelse tilbydes af et højteknologisk produkt med en ny ventilteknologi. Denne teknik fjerner ilt fra emballagen og forhindrer den i at komme ind igen. Derudover sikrer tre lag af forskellige materialer, at hverken lys eller fugt kan forringe madens kvalitet. På denne måde er foderet lige så frisk efter en lang opbevaringsperiode som da det var helt frisklavet.

Fordele ved Wildcat tørfoder

– kornfri – kun ca. 10% kulhydrater
– mere end 80% kød i tørstof
– unik kombination af naturlægemidler
– styrker hjertet og kredsløbet
– styrker immunforsvaret og organfunktionen
– afbalanceret andel af omega 6 & omega 3 fedtsyrer
– uden kemikalie. Konserveringsmidler, farver og smagsstoffer
– velegnet til allergikere
– uden solsikkeolie, rapsolie og tapioka
– uden vitamin K 3
– optimalt taurinindhold

Ingredienser:

tørret kalkun, tørret kylling, frisk kylling, kyllingefedt, hørfrø, kyllingelever, tranebær, timian, merian, oregano, persille, salvie, vindruekerneekstrakt, salt, vitaminer og mineraler

Analyse:

Protein 46%
Fedt 23%
Råfiber 1,5%
Råaske 9,9%
Vand 8%
A-vitamin 24.500 IE / kg
D3-vitamin 1.700 IE / kg
E-vitamin 500 IE / kg
Kobber 20 mg / kg
Taurin: 1400 mg / kg

Yderligere information

Vægt 3.4 kg
kattemad wildcat

,