Yarrah økologisk foder til hvalpe

160 DKK

Økologisk tørkost til hvalpe

Lækker hvalpefoder

Ikke på lager

Varenummer (SKU): yarrahhvalp Kategorier: , , , Tags: , , ,

Økologisk foder til hundehvalpe

Crunchy foderpiller med økologisk kylling, MSC fisk og ærter til alle typer hvalpe.

Økologisk hundefoder til hvalpe

Denne pose hundemad til hvalpe indeholder 22% kylling, der langsomt tørres fra 2 kg frisk økologisk kylling. Økologiske kyllinger har et bedre liv og de lever længere end almindelige kyllinger. Kylling tilsættes til tørfoder, da det er meget værdsat af hunde og let at fordøje. MSC sild indeholder meget omega-3 og 6 fedtsyrer, har en antiinflammatorisk virkning på huden og pelsen og hjælper med at holde leddene fleksible. Yarrah hvalpe tørfoder indeholder ekstra protein og fedt til at understøtte væksten af ​​din unge hund. De økologiske ærter i den tørre hvalpefoder giver en ekstra kilde til fiber. De hjælper også med at holde blodsukkeret nede. Det tilsatte ærteprotein sikrer en optimal balance mellem calcium og fosfor, som hjælper din hvalp med at udvikle sig ordentligt uden vækstproblemer.

Hvad er der i Yarrahs tørkost

Kødet i alt Yarrahs tørkost er lever, hjerte, mave og nyre fra økologiske dyr. Yarrah ønsker ikke at slå dyr ihjel til kæledyrenes mad, derfor bruger de rester af kød fra dyr som er brugt til fremstilling af menneske mad. På den måde respekteres livet af slagtedyrene, da der ikke smides store mængder kød ud og vi mindsker madspild. Og så er der bæredygtigt fangede MSC fisk i. Der er som i alle Yarrahs fodertyper ikke tilsat nogen kemiske konserveringsmidler, farver eller sukker i foderet. Alle dele af foderet er økologiske eller bæredygtige. Så det er rent, sundt og naturligt dyremad til dit kæledyr.

Sammensætning:

Tørret økologisk kylling * (22%), økologisk brun havre *, organisk majs *, organisk fuld hvede *, organisk kyllingefedt * (energi- og fedtsyreleverandør), organiske sojaflager * (kilde til råfibre), organisk ærterprotein * , Økologiske ærter *, MSC¹ vildsildetørret (leverandør af omega 3 og 6 fedtsyrer), organisk lever * hydrolyseret, organiske solsikkefrøskaller * (kilde til råfibre), mineraler, bryggegær (aminosyreudbyder). Rom Fra et MSC-certificeret bæredygtigt fiskeri (www.msc.org/de | (www.msc.org/ch).

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt 2.5 kg