Yarrah økologisk foder til katte uden korn

80 DKK649 DKK

Økologisk kattemad kornfri

Til alle katte

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , ,

Økologiske tørkost uden korn

Velsmagende, kornfrie og økologiske foderpiller med økologisk kylling, MSC fisk, ærter og brændenælde til alle typer katte. Velegnet til killinger fra 6 uger og frem, katte, der har svært ved at fordøje korn, og også til mere aktive katte på grund af det højere niveau af protein og fedt.

Hvad er der i denne pose kornfri tørkost

Denne pose indeholder 26% kylling, der langsomt tørres fra mindst 1 kg frisk, økologisk kylling. Økologiske kyllinger har et bedre liv. Kylling er tilsat, da det er let at fordøje og meget værdsat af katte. Fisk indeholder meget proteiner og fedt og også meget vitaminer og mineraler. Omega-3 og 6 fedtsyrerne i fisken har en antiinflammatorisk virkning på huden og pelsen og holder leddene på din kat fleksible. Kombinationen af ​​kylling og fisk giver kræsen katte et alternativ og en vis variation i deres kost. De økologiske ærter i det tørre kornfri kattefoder er glutenfrie og giver en ekstra fiberkilde. De hjælper også med at holde blodsukkeret nede. Den tilsatte certificerede økologiske nælde bidrager til at understøtte din kats nyrer og til at opretholde en sund urinvej. På grund af de rene øko ingredienser er der mindre chance for allergier og hud- og pelsproblemer.

Hvad er der i Yarrahs produkter

Yarrah har siden 1992 lavet rene og økologiske produkter til hunde og katte. For Yarrah er dyrevelfærd for de dyr i deres kæledyrsprodukter det vigtigste overhovedet. Alle slagtedyrene heri har haft et godt liv, og tilmed lader ingen dyr livet for at blive til foder, da der kun bruges overskudskød fra slagtedyr som er brugt til at lave menneskeføde. Der er maver, hjerter og lever, som alligevel skulle smides ud. Men der bruges ikke ben- og fjermel eller blod og andet affald heri, kun sunde de +nærende vitaminrige dele. Alle planter kommer også fra økologiske gårde. Desuden er der ikke tilsat nogen kemiske tilsætningsstoffer.

Sammensætning:

Økologisk tørret kylling * (26%), grønne økologiske ærter *, gule økologiske ærter *, organisk tapioka *, organisk kyllingefedt *, økologiske solsikkefrøskaller *, MSC¹ vildsildetørret (4%), mineraler, ølgær, Organisk tang * tørret, organisk brændenælde * tørret. Rom Fra et MSC-certificeret bæredygtigt fiskeri.

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt N/A
yarrah øko kattemad

800 g, 2,4 kg, 6 kg, 10 kg