Yarrah økologisk hundemad til sarte maver

210 DKK680 DKK

Økologisk tørkost – sensitive maver

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , ,

Økologisk hundemad til følsomme hunde

Dejlige foderpiller med økologisk kylling, uafskallet ris, tang og spirulina til voksne hunde med følsom mave eller fordøjelsesproblemer.

Økologisk hundefoder til følsomme maver

Denne pose indeholder 23,5% kylling, der langsomt tørres fra mindst 2 kg frisk økologisk kylling. Økologiske kyllinger har et bedre liv med udearealer. lever længere end almindelige kyllinger, og spiser øko. Kylling tilsættes til tørfoder, da det er meget værdsat af hunde og let at fordøje. Yarrah Sensitive indeholder økologisk uafskallet ris, fordi uafskallet ris er nærende, glutenfri og let fordøjelig. Organisk tang indeholder højt vitamin A, D og E, mineraler og proteiner. Det bidrager også til regelmæssige afføring, smuk pels og fleksible muskler. Den tilsatte certificerede organiske spirulina indeholder vitamin B12, calcium, jern, zink, magnesium, kalium og aminosyrer til en sund kost. Spirulina har en positiv indvirkning på blodsukkerniveauet og bidrager til stærke knogler. Yarrah Sensitive hundemad er perfekt til hunde med en følsom mave. Er din hund blevet kastreret? I så fald er Yarrah Sensitive også det perfekte valg på grund af det lavere energiindhold.

Om Yarrah dyrefoder

Kødet i Yarrahs dyrefoder er lever, hjerte, mave og nyre fra økologiske dyr. Yarrah ønsker ikke at slå dyr ihjel til deres foder, derfor bruger de rester af kød fra dyr som er brugt til fremstilling af menneskemad. På den måde respekteres slagtedyrenes liv, da vi ikke smider store mængder kød væk. Alle dele af foderet er fra økologiske gårde eller bæredygtigt fangede fisk. Der er ikke tilsat nogen kemiske konserverings midler, farver eller sukker til foderet.

Sammensætning:

Ris * (67%), kylling * (23,5%), ægpulver *, kyllingefedt *, hydrolyseret lever *, mineraler, tang *, spirulina *.

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt N/A
Yarrah øko hundefoder

2 kg, 10 kg