Yarrah økologisk kattemad med kylling

75 DKK550 DKK

Økologisk kattefoder

Til alle katte

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , ,

Økologisk tørkost til katte

Lækre foderpiller med økologisk kylling, ærter og brændenælde til alle typer katte.

Hvad er der i denne pose kattefoder

Denne pose indeholder næsten 28% kylling, langsomt tørret fra mindst 1 kg frisk, økologisk kylling. Økologiske kyllinger har et bedre liv hvor de går frit og får frisk luft, de spiser økologisk foder, og de lever også længere end almindelige kyllinger. De økologiske ærter i det tørre kattefoder giver en ekstra kilde til fiber. De hjælper også med at holde blodsukkeret nede. Den tilføjede certificerede økologiske brændenælde bidrager til at understøtte din kats nyrer og til at opretholde en sund urinvej.

Om Yarrah kattemad

Yarrahs kattemad indeholder kun ingredienser økologiske gårde. Dyrene brugt i dette foder har haft et godt liv med masser af plads, og fodret med økologisk usprøjtede planter. Der er heller ikke brugt nogen syntetiske smagsstoffer, dufte eller konserveringsmidler i dette kattefoder. Det er godt for din kat. Plantedelene i foderet er også økologisk, så der ikke er brugt nogen pesticider på de dyrkede marker. Det er godt for miljøet. Yarrah er selvfølgelig også modstander af at teste på dyr.

Sammensætning:

Økologisk tørret kylling * (27,9%), organisk fuldkornshvede *, økologiske ærter *, organisk majs *, organisk kyllingefedt * (leverandør af energi og fedtsyrer), bryggergær (leverandør af aminosyrer), økologiske solsikkefrøskaller * ( kilde til råfibre), Organiske sojaflager * (råfiberskilde), mineraler, organisk brændenælde * tørret.

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt N/A
yarrah øko kattemad

800 g, 2,4 kg, 6 kg, 10 kg