Yarrah økologisk og vegansk tørkost til hunde

560 DKK

Økologisk og vegetarisk tørkost til hunde

Lækker hundemad uden kød

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , ,

Økologisk og vegetarisk hundemad

Lækre vegetariske, hvedefrie foderpiller med økologiske sojabønner, ærter, hvid lupin, baobab og tang til voksne hunde.

Vegansk og økologisk hundefoder

Denne pose indeholder 100% vegetariske foderpiller, uden kød eller animalske biprodukter og uden hvede til hunde. De plantebaserede proteiner i maden kommer fra sojabønner og hvid lupin, som er gjort opløselige for at muliggøre en bedre fordøjelse. Desuden er den hvide lupin i Yarrah Vega hvedefri en kilde til essentielle aminosyrer. De økologiske ærter i broderiet er glutenfrie og giver en ekstra kilde til fiber. De hjælper også med at holde blodsukkeret nede.

Den tilsatte, økologiske kokosolie giver ekstra energi, mens tilsatte vitaminer som vitamin B12, taurin og L-carnitin hjælper med at reducere risikoen for hjertefejl. Øko tang indeholder meget vitaminer og mineraler og er godt for din hunds tarm og vitalitet. Den tilsatte, certificerede økologiske baobab er rig på C-vitamin og calcium og gør foderet endnu mere velsmagende for din hund.

Hvad er Yarrah Vega Line

Yarrah er et økologisk mærke som går stærkt ind for dyrevelfærd og bæredygtighed. I deres Vega Line tager de det et skridt videre i den retning i forhold til deres andre øko produkter, her er der nemlig slet ikke nogen animalske ingredienser i. Det er foder og godbidder til hunde helt uden kød. Det er godt for klimaet da slagtedyr udskiller meget CO2 i forhold til planter, som jo optager CO2. Alle planter her i er lige som resten af Yarrahs produkter også økologiske.

Sammensætning:

Økologisk majs *, økologiske ærter *, økologiske sojabønner *, økologiske solsikkefrøskaller (kilde til råfibre) *, organisk kokosnøddeolie, mineraler, bryggegær (aminosyreudbyder), hvid organisk lupin (aminosyreudbyder) *, økologisk baobab (calcium- og kaliumleverandør) *, organisk tang * tørret.

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt N/A
Yarrah øko hundefoder

2 kg, 10 kg