Yarrah økologisk og vegansk vådfoder til hunde

10 DKK

Vegetar vådfoder

godt for miljøet

1 stk 150 g

På lager

Varenummer (SKU): multipackvådfoderhund-1-1-1 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Økologisk og vegansk paté til hunde

Velsmagende vegetariske bidder lavet af sojabønner tilsat økologiske ærter, gulerødder og hyben. Ideel til hunde, der har svært ved at fordøje animalske proteiner eller mennesker, der kan lide at fodre deres hunde mindre eller intet kød. Anbefales til hunde fra 1 år.

Økologisk hundemad med sovs og stykker

Disse 150 gram alu-retter er vegetariske og indeholder ikke kød eller animalske biprodukter. Økologiske sojabønner er den vigtigste ingrediens og er en kilde til protein. De økologiske ærter i hundemadbiterne Vega er glutenfri og giver en ekstra kilde til fiber. De hjælper også med at holde blodsukkeret nede. Økogulerødder indeholder vitamin A1 og beta-caroten. A-vitamin er vigtigt i dannelsen af ​​kapillærer og derfor sundhed for alle celler. De tilsatte økologiske hyben er fyldt med C-vitamin, A, B1 og B2. De kan fungere som et antiinflammatorisk middel, rense blodet og beskytte mod kræft og hjerte-kar-sygdomme. Takket være det høje niveau af vand holder de vegetariske bidder din hund hydreret.

Om Yarrah Vegansk foder

Yarrah er et økologisk mærke som går stærkt ind for dyrevelfærd og bæredygtighed. I deres Veganske linje tager de det et skridt videre i den retning i forhold til deres andre øko produkter, her er der nemlig slet ikke nogen animalske ingredienser i. Det er foder til hunde helt uden kød. Det er godt for klimaet da slagtedyr udskiller meget CO2 i forhold til planter, som jo optager CO2. Alle planter her i er lige som resten af Yarrahs produkter også økologiske.

Sammensætning:

Soja *, grøntsager * (6,4% ærter *, 1,6% gulerødder *), olier * og fedt * (solsikkeolie *), vegetabilske biprodukter * (lovage *), frugt * (0,2% hyben *), mineraler. *

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning,

 

Yderligere information

Vægt 0.2 kg