Yarrah økologisk paté til hunde med okse

10 DKK

Økologisk vådfoder

1 stk 150 g

På lager

Varenummer (SKU): multipackvådfoderhund-1-1 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Økologisk paté med oksekød og sovs

Øko vådfoder til hunde. Dejlige, kornfrie bidder af økologisk oksekød og kylling tilføjer tekstur til din hunds måltid med timian og persille. For alle typer hunde, fra hvalpe til ældre hunde.

Økologisk hundemad med sovs og kødstykker

Disse 150 gram alu-retter indeholder 35% økologisk kylling og 15% økologisk oksekød med certificeret økologisk timian og persille. Økologiske kyllinger og køer har et bedre liv fordi de kan løbe frit rundt. Oksekød er blevet kombineret med kylling for at begrænse miljøpåvirkningen, da oksekød har et større CO2-fodaftryk end kylling. Den økologiske timian bidrager til en bedre fordøjelse og hjælper med at opretholde en jævn blodgennemstrømning. Den tilsatte økologiske persille har en rensende virkning på din hunds krop; det styrker også håret, styrker klørne og gør pelsen skinnende. De små bidder er lette at spise, og kødets smag absorberes af saucen, hvilket gør den våde mad endnu mere velsmagende.

Om Yarrah dyremad

Kødet i alt Yarrahs foder består af lever, hjerte, mave og nyre fra økologiske dyr. Yarrah ønsker ikke at slå dyr ihjel til kæledyrenes mad, derfor bruger de rester af kød fra dyr som er brugt til fremstilling af menneske føde. På den måde respekteres livet af slagtedyrene, da vi ikke smider store mængder kød ud. Der er ikke tilsat nogen kemiske konserveringsmidler, farvestoffer eller sukker i foderet. Alle dele af foderet er økologiske. Så det er rent og naturligt hundemad til dit kæledyr.

Sammensætning:

50% kød * og animalske biprodukter * (oksekød * 15%, kylling * 35%), vegetabilske biprodukter * (0,9% tørret persille *, 0,9% tørret timian *), mineraler.

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur,

 

Yderligere information

Vægt 0.2 kg