Yarrah økologisk paté til katte med fisk

10 DKK

Økologisk vådfoder til katte

100 g

På lager

Varenummer (SKU): oksepatetilkat-1-1 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Yarrah økologisk vådfoder med fisk

Smagfuld kornfri laksepaté med tilsat tang til alle typer katte, fra killinger til ældre katte.

Dette er der i det lækre økologiske vådfoder til katte

Disse lækre vådfoder måltider indeholder MSC-laks. MSC laks indeholder meget omega-3 og 6 fedtsyrer, har en antiinflammatorisk virkning på huden og pelsen og hjælper med at holde leddene fleksible. Den tilsatte certificeret økologisk tang som indeholder  A, D og E vitamin og mineraler, er høj i protein indhold og bidrager til regelmæssig afføring, smuk pels og fleksible muskler.

Hvorfor vælge Yarrah

Alle ingredienser i Yarrahs produkter er fra økologiske bondegårde eller bæredygtigt vildtfang. Ingen af deres produkter er testet på dyr. Der er ingen syntetiske tilsætningsstoffer, konserveringsstoffer eller andet kemi i Yarras produkter til dyr. Det eneste konserveringsmiddel de bruger er E vitamin. De bruger kun restkød som hjerte, nyre og lever fra dyr som alligevel er døde. Ingen gårddyr har ladet livet for at lave disse produkter. På den måde undgås madspild og alle dyr har haft et godt liv.

Sammensætning:

77% kød * og animalske biprodukter * (kylling 62%, oksekød 15%), fisk og fiskbiprodukter (MSC laks 4%), tang * (tang * 2,0%) mineraler.

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt 0.150 kg