Yarrah økologisk paté til katte med oksekød

10 DKK

Økologisk vådfoder til katte

100 g

På lager

Varenummer (SKU): oksepatetilkat Kategorier: , , , Tags: , , ,

Yarrah økologisk vådfoder med okse

Smagfuld kornfri økologisk paté med oksekød og kylling tilsat cikorie, til alle typer katte, fra killinger til ældre katte.

Dette er der i det lækre økologiske vådfoder til katte

Disse alu-retter indeholder 30% oksekød og 26% kylling. Økologiske kyllinger og køer har et bedre liv med mulighed for at strejfe frit, spise rent organisk, og de lever længere end almindelige kyllinger og køer. Oksekød er blevet kombineret med kylling for at begrænse miljøpåvirkningen, da oksekød har et større CO2-fodaftryk end kylling. Den tilsatte organiske cikorie er en kilde til fiber, der bidrager til en sund tarmflora og din kats fordøjelse.

Om Yarrah

Yarrah, økologi, dyrevelfærd, kæledyrsprodukter, bæredygtighed, ingen kemikalier

Yarrah er et Hollandsk firma, og har siden 1992 været et økologisk dyrefoder mærke, som et at de første øko mærker i verden. De var utilfredse med at dyr i foder til kæledyr havde levet et lidelsesfuldt liv, derfor lavede de et foder hvor dyrevelfærd var i højsæde. Både dyr og planter kommer fra økologisk og bæredygtige gårde. Der er ikke nogen kemiske tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler i Yarrahs kæledyrsprodukter. Og så er de ikke testet på dyr.

Sammensætning:

56% kød * og animalske biprodukter * (oksekød * 30%, kylling * 26%), mineraler, vegetabilske biprodukter * (1% tørret cikorie *), olier * og fedt * (solsikkeolie *).

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt 0.150 kg