Yarrah økologisk tørkost uden korn

210 DKK680 DKK

Økologisk tørkost – kornfrit

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , ,

Økologisk hundemad uden korn

Tasty kornfrie foderpiller som tilmed er økologiske. Så bliver det vist ikke sundere. Velsmagende tørkost uden korn med økologisk kylling, MSC fisk, ærter og tang til alle typer voksne hunde.

Økologisk kornfrit hundefoder

Denne pose indeholder 26% kylling, der langsomt tørres fra mindst 2,5 kg frisk økologisk kylling. Økologiske kyllinger har et bedre fritgående  liv, de lever længere end almindelige kyllinger, og spiser ækologisk. Kylling tilsættes til tørfoder, da det er meget værdsat af hunde og let at fordøje. MSC sild indeholder meget omega-3 og 6 fedtsyrer, har en antiinflammatorisk virkning på huden og pelsen og hjælper med at holde leddene fleksible. De økologiske ærter i denne kornfri hundemad er glutenfri og giver en ekstra kilde til fiber. De hjælper også med at holde blodsukkeret nede. Den tilsatte certificerede økologiske tang indeholder vitamin A, D og E og mineraler. Det indeholder meget proteiner og bidrager til regelmæssig afføring, smuk pels og fleksible muskler. Yarrah hundefoder uden korn er perfekt til folk, der foretrækker at fodre deres hunde kornfri og også velegnet til mere aktive hunde på grund af det højere niveau af protein og fedt.

Om Yarrah hundemad

Yarrahs hundemad indeholder kun ingredienser økologiske bondegårde. Plantedelene i foderet er økologisk, så der ikke er brugt nogen pesticider på markerne. Det er godt for miljøet. Dyrene brugt i dette foder har haft et godt liv plads til at leve og løbe rundt, og de er fodret med økologiske planter som ikke er sprøjtet. Desuden er der ikke brugt nogen syntetiske duft, farve og smagsstoffer i Yarrahs hundefoder. Det er godt og naturligt for din hund. Og så er det ikke testet på laboratoriedyr.

Sammensætning:

Kylling * (26%), grønne ærter *, gule ærter *, kartoffelstivelse *, solsikkeskræl *, kyllingefedt *, fisk (MSC, 4%), tang * (1,5%), mineraler, ølgær, hydrolyseret lever * . * = certificeret økologisk af SKAL 1301

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt N/A
Yarrah øko hundefoder

2 kg, 10 kg