Yarrah økologisk vådfoder til hunde med kylling

10 DKK

Økologisk vådfoder

1 stk 150 g

På lager

Varenummer (SKU): multipackvådfoderhund-1 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Økologisk paté med kyllingestykker

Øko vådfoder til hunde. Lækre kornfrie kyllingestykker tilføjer mere konsistens til din hunds måltid med tilsat aloe vera. Velegnet til alle typer hunde, fra hvalpe til ældre hunde.

Økologisk hundefoder

Disse 150 gram alu-retter er et enkeltkødsprotein med 50% økologisk kylling. Økologiske kyllinger har et bedre liv med mulighed for at strejfe frit, spise øko foder, og så lever de længere end almindelige kyllinger. Den økologiske aloe vera indeholder mange vitaminer, mineraler, antioxidanter og enzymer og hjælper med at styrke immunforsvaret. De små bidder er lette at spise, og kødets smag absorberes af saucen, hvilket gør den våde mad endnu mere velsmagende. Takket være det høje vandniveau holder bidderne i sauce din hund hydreret.

Hvad er der i Yarrahs vådfoder

Yarrahs vådfoder til kæledyr indeholder kun ingredienser økologiske gårde. De går meget stærkt ind for dyrevelfærd for slagtedyr. Dyrene brugt i dette foder har haft et godt liv med masser af plads, og fodret med økologisk dyrkede planter som ikke indeholder pesticider. Desuden er der ikke brugt nogen syntetiske farve og smagsstoffer i dette vådfoder. Det er godt for dit kæledyr. Plantedelene i foderet er også økologisk dyrkede, så der ikke er brugt nogen sprøjtemidler på de dyrkede marker. Det er godt for miljøet. Yarrah er selvfølgelig modstander af at teste deres produkter på dyr.

Sammensætning:

Sammensætning: 50% kød * og animalske biprodukter * (kylling * 50%), vegetabilske biprodukter * (1,5% tørret aloe vera *), mineraler.

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt 0.2 kg