Yarrah økologisk vådfoder til hunde – Multipack

88 DKK

Økologisk vådfoder

6 stk x 150 g

På lager

Varenummer (SKU): multipackvådfoderhund Kategorier: , , , Tags: , , ,

Økologisk hundemad 6 stk pate

Økologisk vådfoder til hunde. En varieret menu til din hund med tre varianter af kornfri paté. For alle typer hunde, fra hvalpe til ældre hunde.

Økologisk hundefoder

Multipakken består af tre forskellige varianter af våd mad i alu-skål: to af paté med kylling og kalkun, to af paté med kylling og to af paté med kylling og oksekød.

Økologiske kyllinger, kalkuner og køer har et bedre liv med mulighed for at bevæge sig frit, spise øko foder, og de lever længere end almindelige kyllinger, kalkuner og køer. Oksekød er blevet kombineret med kylling i patéen for at begrænse miljøpåvirkningen, da oksekød har et større kulstofaftryk end kylling.

Takket være det høje vandniveau holder patéen din hund hydreret. Denne Multi Pack er en praktisk pakke, der giver din hund mulighed for at prøve forskellige smag og er også perfekt som gave

Yarrah er økologiske

Yarrah har siden 1992 lavet en række rene og økologiske fodertyper og godbidder til hunde og katte. For dem er dyrevelfærd for de dyr i deres foder det vigtigste overhovedet. Alle dyr i Yarra har haft et godt liv, og tilmed lader ingen dyr livet for at blive til foder, da der kun bruges overskudskød fra dyr som er brugt til at lave menneskeføde. Der er dyre maver, hjerter og lever, som alligevel skulle smides ud. Men der bruges ikke benmel og blod og andet affald heri, kun sunde nærende vitaminrige dele. Alle planter kommer også fra økologiske gårde. Desuden er der ikke tilsat nogen kemiske tilsætningsstoffer.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg