Yarrah økologiske mini snacks til hunde

50 DKK

Små mini godbidder

Øko hundesnack

100 g

På lager

Varenummer (SKU): yarrahminihund Kategorier: , , , Tags: , , ,

Økologiske hunde godbidder

En hundesnack med 97% økologisk kød til alle hundetyper, fra hvalpe til ældre hunde. Små lækkerbidskner du kan forkæle eller belønne din hund med.

Dette indeholder disse snunde hundesnacks

Ideel til træning eller forkæling af din hund. Meget appetitvækkende små bidder lavet af økologisk kød, lever og fjerkrø i en praktisk, genlukkelig pose. Kun ren og certificeret økologisk mad, hvilket betyder, at den er fri for kemiske duftstoffer, farvestoffer og smagsstoffer, pesticider og GMO.

Hvad er der i Yarrahs produkter

Yarrah har siden 1992 lavet rene og økologiske produkter til hunde og katte. For Yarrah er dyrevelfærd for de dyr i deres kæledyrsprodukter det vigtigste overhovedet. Alle slagtedyrene heri har haft et godt liv, og tilmed lader ingen dyr livet for at blive til foder, da der kun bruges overskudskød fra slagtedyr som er brugt til at lave menneskeføde. Der er maver, hjerter og lever, som alligevel skulle smides ud. Men der bruges ikke ben- og fjermel eller blod og andet affald heri, kun sunde de +nærende vitaminrige dele. Alle planter kommer også fra økologiske gårde. Desuden er der ikke tilsat nogen kemiske tilsætningsstoffer.

Sammensætning:

Oksekød * (37%), svinelever * (37%), fjerkræ * (23%), hørfrø (2,8%) *, salt (0,2%)

* = Ingredienser fra økologisk landbrug,

Yderligere information

Vægt 0.2 kg