Yarrah tørkost til katte med bæredygtige fisk

75 DKK550 DKK

Økologisk kattemad med fisk

Til alle katte

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , ,

Økologiske foderpiller til katte

Lækre foderpiller med MSC sild, økologisk kylling, ærter og brændenælde til alle typer katte. MSC er vildfangede fisk fra bæredygtigt fiskeri.

Hvad er der i denne pose kattemad

Udover MSC-sild indeholder denne pose 25% kylling, langsomt tørret fra mindst 1 kg frisk, økologisk kylling. Økologiske kyllinger har et bedre liv med mulighed for at strejfe frit, spise rent økologisk mad, og de lever også længere end almindelige kyllinger. MSC sild er høj i omega-3 og 6 fedtsyrer, den har en antiinflammatorisk virkning på huden og hjælper med at holde leddene fleksible. De økologiske ærter i det tørre kattefoder med fisk giver en ekstra fiberkilde. De hjælper også med at holde blodsukkeret nede. Den certificerede økologiske brændenælde bidrager til at støtte din kats nyrer og til at opretholde en sund urinvej.

Om Yarrah kattefoder

Yarrahs kattefoder indeholder kun ingredienser økologiske bondegårde. Plantedelene i dette foder er økologisk, så der ikke er brugt nogen sprøjtemidler på markerne. Det er bæredygtigt for naturen. Dyrene brugt i dette foder har haft et godt liv plads til at leve og løbe rundt, og de er fodret med økologiske planter som ikke er sprøjtet. Desuden er der ikke brugt nogen syntetiske konserveringsmidler, farver og smagsstoffer i Yarrahs kattemad. Det er godt og naturligt for din kat. Og så er det selvfølgelig ikke testet på laboratoriedyr.

Sammensætning:

Økologisk tørret kylling * (25%), organisk fuldkornshvede *, økologiske grønne ærter *, økologisk majs *, økologisk kyllingefedt *, MSC¹ vildsildetørret (4%), økologiske solsikkefrøskaller *, ølgær, økologiske sojaflager * , Mineraler, tørret organisk brændenælde * rom Fra et MSC-certificeret bæredygtigt fiskeri.

* = Ingredienser fra økologisk landbrug, ** = ingredienser fra biodynamisk dyrkning, *** = fra anerkendt økologisk akvakultur, **** = fra vildfanget

Yderligere information

Vægt N/A
yarrah øko kattemad

800 g, 2,4 kg, 6 kg, 10 kg